
بازیهای موبایلی
از زمانیکه موبایلهای هوشمند جزئی از زندگی مردم شدهاند فرصتی مناسب برای استودیوهای بازیسازی مختلف پیش آمد که بتوانند ایدههای خود را بهگونهای راحتتر در دسترس کاربران قرار دهند. بازیهای موبایلی پدیده تازهای نیستند که اخیرا با گسترششان روبهرو شده باشیم.
مدت زمان زیادی از عرضه بازیهای مختلف برای موبایل میگذرد و با توجه به بالا رفتن تعداد مخاطبین، امروزه میتوانیم از اندروید و iOS به عنوان یک پلتفرم گیمینگ مستقل یاد کنیم.
هر ساله بازی های متعددی در سبک ها و ژانرهای مختلف روانه بازار می شوند که از قابلیت ها و ویژگی های خاص و منحصر به فردی برخوردار هستند. پلتفرم ها و کنسول های بازی نیز از تنوع بالایی برخوردار هستند و گوشی های موبایل را می توان یکی از محبوب ترین پلتفرم های بازی دانست.
سرگذشت بازیهای موبایلی
عصر بازیهای موبایل در سال ۱۹۹۴ و با بازی Tetris بر روی گوشی Hagenuk MT-2000 آغاز شد. 3 سال بعد کمپانی نوکیا یکی از محبوبترین بازیهای موبایل را تحت نام Snake معرفی کرد. این بازی که بر روی بیش از ۳۵۰ میلیون دستگاه در سراسر جهان وجود داشت، به عنوان اولین بازی دو نفره موبایل تاریخ نیز شناخته میشود.
سالهای ۲۰۰۰ با معرفی اولین بازی قابل دانلود و سال 2008 با افتتاح اولین فروشگاه مجازی ارائه محتوای موبایل توسط کمپانی اپل همراه بود.
مهمترین عامل رونق بازیهای موبایلی
اما مهمترین عامل رونق بازیهای موبایل را باید ورود نسل جدید سیستمهای موبایل از جمله اندروید و (iOS) نامید. کشورهای ژاپن، چین و ایالات متحده آمریکا بزرگترین بازار بازیهای موبایل را به خود اختصاص دادهاند و بر طبق گزارشات رسمی این پلتفرم در سال ۲۰۱۲ در حدود ۷/۸ میلیارد دلار درآمد داشته است.
بازیهای موبایلی در دوران کرونا
دوران کرونا و قرنطینه باعث افزایش اوقات فراغت افراد شده است و این باعث شده است که بازی های موبایلی بتوانند با استقبال بیشتری مواجه شوند.
بازی های اندرویدی
حدودا ده سال از انتشار سیستم عامل «اندروید» (Android) میگذرد،اوایل موبایلها ، به یکسری بازی پیکسلی یا گرافیکهای تاریخ گذشته محدود میشد. اما با گذشت زمان همه چیز تغییر کرد.امروزه تقریبا تمامی آدمها امروزه به گوشیهای هوشمند دسترسی دارند و شاید با اینکه گیمر نباشند، اما حداقل یکی دو بازی را روی گوشی خود نصب کردهاند تا در مواقع بیکاری یا فراغت به تجربه آن مشغول شوند.
بنابراین،پلتفرم اندروید (یا iOS) در حال حاضر بازار بزرگتری نسبت به کنسولها دارد. کشور ما حدودا ۲۸ میلیون نفر گیمر دارد که از این تعداد، ۸۸ درصد آنها از پلتفرمهای موبایل استفاده میکنند! در این چند سال اخیر هم بارها دیدهایم که شرکتهای معروف زیادی به حوزه انتشار بازیهای موبایلی روی آوردهاند و بعضا حتی بازیهای کنسولی خود را هم برای این دستگاهها منتشر کردهاند.
در این چند سال اخیر هم شرکتهای معروف زیادی به حوزه انتشار بازیهای موبایلی روی آوردهاند و بعضا حتی بازیهای کنسولی خود را هم برای این دستگاهها منتشر کردهاند.
ساخت محتوا برای اندروید محدودیت خاصی ندارد
ساخت و تولید محتوا برای اندروید محدودیت خاصی ندارد و همه افراد میتوانند برای آن نرمافزار بسازند، همین موضوع باعث شده ما روزانه شاهد انتشار دهها بازی و برنامه مختلف باشیم.
پیدا کردن یک بازی بهدرد بخور و باکیفیت و چرخ زدن در گوگلپلی یا اپاستورهای مشابه کاری بسیار طاقت فرسا و زمانبر باشد. هر هفته، هر ماه و هر سال صدها بازی برای این پلتفرم عرضه میشود که ارزش بازی کردن را دارند.
موفق ترین شرکت ها بازی سازی
شرکت های بازی سازی متعددی از سراسر جهان در زمینه بازی های ویدیویی و بازی های موبایلی در حال فعالیت هستند و هر کدام موفقیت ها و دستاوردهای بسیار زیادی داشته اند. درآمد سالانه این شرکت ها یکی از اصلی ترین فاکتورهای میزان موفقیت این شرکت هاست.
شرکت های بازی سازی بسیاری در سراسر کشورهای جهان به صنعت گیم ورود کرده اند و سعی کرده اند که محصولاتی مطابق با فرهنگ و مردم جامعه خود تولید و عرضه کنند و از قافله مدرنیته عقب نمانند.
در دهه گذشته صنعت گیم بیش از هر زمانی مورد استقبال مردم جهان قرار گرفت و پلتفرم های جدیدی مانند گوشی های موبایل بیشتر در دسترس مردم سراسر جهان قرار گرفت و همچنین سبک ها و ژانرهای جدیدی به بازی های ویدیویی و موبایلی اضافه شد.
اسامی شرکت ها بازی سازی
- Tencent
- Sony
- Apple
- Microsoft
- Nintendo
- Activision
- NetEase
- 37interactive
- Supercell
- الکترونیک آرتز
- تیک-تو اینتراکتیو
- یوبی سافت
- بندای نامکو
- کونامی
- سگا
- و…
دانلود بازیهای موبایلی از پلی استور
برای دانلود بعضی از بازی ها باید به پلی استور ایالات متحده متصل شوید. گوشیتان را در حالت پرواز قرار دهید سپس با ورود به تنظیمات اپلیکیشن اقدام به پاک کردن کش برنامه گوگل پلی کنید. حال با روشن کردن نرمافزار تغییر آی پی، آی پی خود را به ایالات متحده تغییر دهید. با باز کردن اپلیکیشن پلی استور میتوانید بازیها را دانلود کنید.
بهترین بازیهای موبایلی ساخت در ایران
در سالهای اخیر بازیهای موبایلی زیبایی منتشر شدهاند. از جمله این بازیها میتوانیم به پسرخوانده، شاه دزد، آنسوی باران، آمیرزا، کلماتیک، ۴۱۱۴۱۸ ، سایه هیچ و …اشاره کرد.
چرا این روزها بازیهای موبایلی اهمیت زیادی دارند؟
توسعه و پیشرفت روز افزون گوشی های هوشمند در زندگی مردم جهان و ظهور بازی های موبایلی به عنوان یک سرگرمی فوق العاده بر روی گوشی های هوشمند دنیای عجیبی را در صنعت بازی برای اقشار مختلف جامعه رقم زده است.
چرا بازیهای موبایلی اعتیادآور است؟
تنوع زیاد و کیفیت و گرافیک بالای این بازی ها، باعث وابستگی و علاقه زیادی در میان گروه های سنی مختلف برای بازی های موبایلی میشود.
بازیهای موبایلی بیشتر کدام ژانر ها را پوشش می دهند؟
بازیهای موبایلی در تمامی ژانرهای اکشن، درام، کلاسیک و… برای گروه های سنی مختلف طراحی و عرضه شده اند.
دیدگاهها (0)