bazi-psn.ir

مقابله با مزاحمت های کاربران در پلی استیشن

ریپورت و بلاک کردن کاربران در پلی استیشن

شرکت هایی مانند مایکروسافت و سونی سعی داشته اند که اوقات لذت بخشی را برای کاربران فراهم کنند. اکثر بازی ها به صورت گروهی طراحی شده و افراد گوناگونی که حتی شناختی نسبت به یکدیگر ندارند، می توانند با یکدیگر بازی کنند.گاهی اوقات افرادی از این موقعیت سوءاستفاده کرده و سعی دارند تا با انجام اعمال ناشایست، مزاحم کاربرانی شوند که تنها به دنبال تفریح و گذراندن اوقات فراغتشان به بهترین نحو هستند. سونی راهکاری برای این موضوع در نظر گرفته است.با ریپورت و بلاک کردن کاربران در پلی استیشن که می توانید با افراد متخلفی که برای دیگران ایجاد مزاحمت می کنند، مقابله کند.

اگر کاربر مورد نظر قانونی را زیر پا نگذاشته است، بهتر است که او را بلاک کنید. در این صورت، تیم نظارت پلی استیشن علیه او اقدامی انجام نمی‌دهد.اگر کاربر مورد نظر شما در محیط بازی عمل یا رفتار ناشایستی داشت او را درون بازی ریپورت کنید.

نظارت شبکه پلی استیشن بر گزارش های ریپورت کاربران

پس از ریپورت یک کاربر، تیم نظارت شبکه پلی استیشن که توسط انسان کنترل و مدیریت می‌شود، گزارش شما را مورد بررسی قرار می‌دهند. پس تعداد ریپورت‌ها علیه یک کاربر تأثیر در سرعت بررسی مورد شما ندارد و یک گزارش کافی است. اگر کاربر ریپورت‌شده قانونی را زیر پا گذاشته باشد، مورد برخورد واقع می‌شود. در این صورت، کاربر ریپورت‌شده ابتدا با اخطار مواجه می‌شود و در صورت تکرار خطا یا با توجه به شدت خطا، از شبکه پلی استیشن اخراج می‌شود. توجه کنید که فرستادن ریپورت دروغین نیز باعث اخراج شما از شبکه پلی استیشن می‌شود.


آموزش ریپورت و بلاک کردن کاربران در پلی استیشن

برای ریپورت کاربران در پلی استیشن 4 چندین راه وجود دارد. در ادامه به آموزش ریپورت و بلاک کردن کاربران در پلی استیشن میپردازیم.

  • ریپورت کاربران در پلی استیشن 4 در قسمت Messages

روی پیام حاوی توهین و محتوای آزار دهنده رفته و دکمه Options را انتخاب کنید. سپس گزینه Report را بزنید. دو گزینه به شما نمایش داده می‌شود:

– It Is Annoying or Not Interesting

این مورد مربوط به مواردی است که قوانین پلی استیشن زیر پا گذاشته نشده است و به شما پیشنهاد می‌شود تا کاربر را بلاک کنید، تنظیمات حریم شخصی خود را تغییر دهید یا مکالمه را ترک کنید. هیچ اقدامی علیه کاربر مورد نظر انجام نمی‌شود.

– I Think it Should Not be on PlayStation Network

این گزینه مربوط به مواردی است که از نظر شما قوانین پلی استیشن زیرپا گذاشته شده است. با انتخاب این گزینه، ناظرین پلی استیشن، خطای کاربر را بررسی می‌کنند. فرستادن گزارش دروغین نیز خود یک خطا به حساب می‌آید. لازم است که تمام اطلاعات لازم را به ناظرین پلی استیشن اطلاع دهید.

  • ریپورت کاربران در پلی استیشن 4 در قسمت Friend Request

هنگام ارسال درخواست دوستی در پلی استیشن، کاربران می‌توانند پیامی نیز ارسال کنند. اگر محتوای این پیام با قوانین شبکه پلی استیشن مغایرت داشت شما می‌توانید کاربر را ریپورت کنید.

  1. به قسمت Friends رفته و گزینه Friend Requests را انتخاب کنید.
  2. درخواست دوستی حاوی توهین را انتخاب کرده و دکمه Options را بزنید.
  3. گزینه I Think it Should Not be on PlayStation Network را انتخاب کنید.
  • ریپورت کاربران در پلی استیشن 4 از قسمت پروفایل کاربری

اگر نام، نام کاربری، بایو یا عکس کاربری یکی از اعضای پلی استیشن توهین‌آمیز و نامناسب باشد، کافی است تا کاربر را ریپورت کنید.

اگر این کاربر دوست شماست، به قسمت Friends بروید، در غیر این صورت، نام کاربری او را جستجو کنید. سپس در پروفایل کاربر، دکمه OPTIONS را بزنید و گزینه Report را انتخاب کنید.

  •  ریپورت کاربران در پلی استیشن 4 از قسمت چت گروهی

هنگامی که در یک پارتی مشغول چت هستید، اگر کاربری از الفاظ نامناسب و محتوای ناسالم استفاده کرد، اقدامات زیر را انجام دهید.

  1. روی پیام مورد نظر رفته و دکمه Options را بزنید.
  2. گزینه Report را انتخاب کنید.
  3. گزینه I Think it Should not be on PlayStation Network را انتخاب کنید.
  • ریپورت کاربران در پلی استیشن 4 در قسمت What’s New

اگر فعالیتی را مغایر با قوانین شبکه پلی استیشن پیدا کردید، دکمه Options را زده و گزینه Report را انتخاب کنید.

اگر کاربری در این بخش، نظراتی توهین‌آمیز نوشته باشد، می‌توانید روی آن نظر بروید، دکمه Options را بزنید و گزینه I Think it Should Not be on PlayStation Network را انتخاب کنید.

  • ریپورت کاربران در پلی استیشن 4 در قسمت Community

شما در گروه‌ها نیز می‌توانید هر محتوای نامناسبی را از جمله نام گروه و پیام‌های ارسالی، ریپورت کنید.

روی محتوای نامناسب رفته و دکمه Options را بزنید. گزینه Report را انتخاب کنید. سپس گزینه I Think it Should not be on PlayStation Network را انتخاب کنید.


 بلاک کردن کاربران در پلی استیشن 4

اگر می خواهید بازیکنی را که شما را آزرده بلاک و مسدود کنید، می توانید او را بلاک کنید. این کار باعث می شود تا او دیگر نتواند پیامی را به شما بفرستد یا با شما ارتباط برقرار کند.

  1. از منوی home ، گزینه Friends را انتخاب کنید.
  2.  User ID کاربری را که می خواهید مسدود کنید، جستجو کنید.
  3. بعنوان روش جایگزین می توانید لیست  Players Met را پیمایش کنید.
  4. Profile  یا نمایه آنها را انتخاب کنید.
  5. از آیکون 3 نقطه Block را انتخاب کنید.

دیدگاه‌ها (0)

*
*