bazi-psn.ir

پاک کردن کاربر در پلی استیشن 4

پاک کردن اکانت در ps4

پاک کردن کاربر در پلی استیشن 4

 کنسول PS4 تا ۱۶ عدد کاربر (User) را در خود جای می دهد و برای اضافه کردن یک User  جدید، باید یکی از User  های قبلی را حذف کرد. در نتیجه نمی توان بیشتر از ۱۶ کاربر یا User بر روی کنسول پلی استیشن ۴ ساخت. پس ممکن است یک کاربر بخواهد با حذف یک User  قبلی، User  جدیدی به کنسول خود اضافه کند .

با پاک کردن یک حساب کاربری در پلی استیشن 4، تمام اطلاعات آن از جمله فایل‌های سیو، عکس‌ها و فیلم‌هایش نیز پاک خواهند شد. همچنین پاک کردن یک کاربر در کنسول، به منزله پاک شدن و غیرفعال شدن حساب کاربری او در شبکه پلی استیشن نیست.

نحوه پاک کردن یک اکانت در کنسول پلی استیشن 4

برای پاک کردن یک اکانت چندین روش وجود دارد در ادامه نحوه پاک کردن یک اکانت در کنسول پلی استیشن 4 را به شما آموزش میدهیم.

  • حذف حساب‌های کاربری از طریق حساب پرایمری

  1. ابتدا وارد تنظیمات کنسول شوید. به منوی Login Settings بروید و وارد بخش User Management شوید.
  2. گزینه Delete User را بزنید و کاربر مورد نظر را انتخاب کنید.
  3. گزینه Delete را زده و گزینه Yes را انتخاب کنید.
  4. اکنون اکانت مورد نظر شما از روی کنسول پاک شده است.
  • ریست فکتوری به وسیله حساب پرایمری

  1.  وارد حساب پرایمری کنسول خود شوید. سپس به سراغ منوی تنظیمات بروید و گزینه Initialization را انتخاب کنید.
  2. سپس به ترتیب روی Initialize PS4 و Full کلیک کنید تا کنسول به طور کامل ریست شود.
  3. ریست فکتوری پلی استیشن دقایق یا حتی ساعاتی طول میکشد و نباید در حین انجام این پروسه کاری به کنسول داشته باشید.
  •  حذف حساب کاربری به کمک ریست فکتوری دستی

  1. برای استفاده از این روش حتما باید از داده‌های خود بکاپ بگیرید.
  2. کلید پاور کنسول را برای چند ثانیه نگه دارید تا چراغ کنسول قرمز شود.
  3. حال کمی صبر کنید و دوباره کلید پاور کنسول را  ۷ ثانیه نگه دارید.
  4.  پلی استیشن 4 شما به حالت Safe Mode برده می‌شود گزینه Restore Default Settings را انتخاب کنید تا پروسه ریست فکتوری کنسول آغاز شود.

دیدگاه‌ها (0)

*
*